Туристичне страхування від СК «Українська страхова група» онлайн

Страхувальники СК «УСГ» можуть придбати поліс туристичного страхування не виходячи з дому і не відвідуючи офіс страхової компанії. Щоб застрахуватися в СК «Українська страхова група» Вам знадобиться тільки з’єднання з Інтернетом і банківська карта.

Процедура покупки туристичного поліса ОНЛАЙН максимально проста. На порталі https://online.ukringroup.net, Вам потрібно визначитися з необхідною програмою страхування (на сьогоднішній день представлено чотири програми), заповнити форму з параметрами поїздки, даними застрахованих і оплатити покупку банківською картою. Через кілька хвилин діючий страховий поліс прийде до Вас на електронну пошту.

СК «Українська страхова група» - компанія зі 100% іноземним капіталом, працює на українському ринку класичного страхування з 2000 року, входить до складу однієї з найсильніших світових страхових груп, лідера ринку Центральної та Східної Європи - Vienna Insurance Group.