СК «УСГ» пропонує економне страхування автомобіля

Страхова компанія «Українська страхова група» розуміє потреби автовласників в якісному страховому захисті автомобілів, саме тому ми створили економну програму страхування КАСКО для досвідчених водіїв. КАСКО ЕКОНОМ – програма страхування з оптимальним набором ризиків для надійного захисту автомобіля за спеціальною ціною.

КАСКО ЕКОНОМ дозволяє застрахувати автомобіль терміном експлуатації до 10 років, який не перебуває у заставі, від таких ризиків: «Викрадення», «ДТП з іншим учасником», «Конструктивна загибель ТЗ» та «Пошкодження вітрового скла», істотно заощадивши при цьому на вартості страхування.

Детальну інформацію про КАСКО ЕКОНОМ дивіться на нашому сайті або запитуйте в найближчому відділенні СК «Українська страхова група».

Крім того, Ви завжди можете замовити розрахунок вартості зі зворотним зв'язком.

СК «Українська страхова група» працює на українському ринку класичного страхування з 2000 року і входить до складу лідера страхового ринку Австрії, Центральної та Східної Європи – Vienna Insurance Group.