СК «Українська страхова група» – одна з кращих страхових компаній в сегменті ДМС

Активний розвиток добровільного медичного страхування (ДМС) в Компанії, одночасно з впровадженням новітніх програмних та технічних рішень для обслуговування застрахованих, дозволяють СК «Українська страхова група» бути однією з кращих страхових компаній в сегменті корпоративного медичного страхування. Стабільна позиція СК «УСГ» в першій десятці (восьма сходинка) рейтингу страхових компаній на ринку добровільного медичного страхування за підсумками третього кварталу 2018 року є чітким підтвердженням успішного втілення стратегічних планів Компанії (Insurance TOP №4(64)2018).

Сьогодні, своєчасне надання допомоги кожному застрахованому СК «УСГ» забезпечують власні, сучасні Центри медичного асистансу в Києві та Дніпрі. Щомісяця фахівці компанії обробляють близько 20 000 телефонних звернень від страхувальників. За дев’ять місяців 2018 року за програмами добровільного медичного страхування СК «УСГ» виплатила 64,95 млн грн страхових відшкодувань.

СК «Українська страхова група» працює на українському ринку класичного страхування з 2000 року, входить до складу однієї з найпотужніших страхових груп світу, лідера ринку Центральної та Східної Європи – Vienna Insurance Group.