СК «Українська страхова група» святкує День компанії!

Шановні Клієнти, Партнери і Колеги!

2 серпня наша Компанія відзначає 17 річницю народження бренду «Українська страхова група». Саме в цей день, в далекому 2002 році на українському страховому ринку почала працювати Страхова компанія «Українська страхова група». За сімнадцять років СК «УСГ» подолала всі виклики з успіхом пройшовши шлях від невеликого локального страховика до одного з безумовних лідерів українського страхового ринку.

Сьогодні наша Компанія представляє в Україні лідера страхового ринку Центральної та Східної Європи з 200 річною історією – Vienna Insurance Group. Став частиною міжнародного страхового концерну СК «УСГ» отримала можливість використовувати колосальний європейський страховий досвід в Україні, виправдовуючи і перевершуючи очікування клієнтів.

Дозвольте висловити Вам слова щирої вдячності за довіру до нашої Компанії впродовж всіх цих років! Запевняю Вас, що ми будемо робити все можливе для збереження Вашої довіри і в майбутньому!

З повагою,
Голова Правління СК «УСГ»
Павло Нельга