Рейтинг VIG підтверджено на рівні A+ зі стабільним прогнозом

30 липня 2019 року міжнародне рейтингове агентство Standard&Poor's (S&P) вкотре підтвердило відмінний рейтинг Vienna Insurance Group на рівні «A+» зі «стабільним прогнозом».

Профіль бізнес-ризиків: «сильний».
Позитивна оцінка базується на широкому спектрі продуктів компанії та суттєвій диверсифікації премій у компаніях Групи, а також на лідируючій ринковій позиції Групи в Австрії, Центральній та Східній Європі.

Профіль фінансового ризику оцінюється як «дуже сильний».
S&P підтвердило, що Vienna Insurance Group має «комфортний буфер капіталу» на рівні «AAA». Рейтингове агентство очікує, що ця позиція залишиться незмінною.

Стабільний прогноз базується на провідній ринковій позиції VIG в Австрії та на більшості ринків Центральної та Східної Європи, а також на очікуванні, що надходження, враховуючи органічне та зовнішнє зростання, а також виплати дивідендів, продовжать підтримувати дуже потужну відповідність капіталу компанії.

З повним текстом Прес-релізу можна ознайомитись за посиланням:

Vienna Insurance Group – провідний страховик Австрії, а також Центральної та Східної Європи. 50 компаній у 25 країнах світу створюють Групу з давньою історією, міцними брендами і тісними відносинами з клієнтами. Успіх VIG базується на майже 200-річному досвіді в страховому бізнесі. Vienna Insurance Group є безумовним лідером на ключових ринках.