СК «УСГ» виплатила понад 780 тис грн відшкодування за договором страхування цивільної відповідальності перевізника

Фінансова стійкість та захист від непередбачених ризиків є головними факторами успішної та стабільної роботи для будь-якого бізнесу. Найбільш ефективним інструментом для такого захисту в сучасному світі є страхування. Саме тому наявність надійного страхового партнера є важливою складовою захисту майнових інтересів та мінімізації ризиків у бізнесі.

Досвід «Української страхової групи» при врегулюванні складних страхових випадків, а також неухильне виконання власних зобов'язань, дозволили Компанії заробити бездоганну репутацію та високий рівень довіри серед клієнтів і партнерів.

Нещодавно СК «УСГ» виплатила 780 645,62 грн за Договором страхування цивільної відповідальності, укладеним з одним із підприємств-перевізників Тернопільської області. В результаті ДТП з транспортним засобом підприємства було пошкоджено вантаж третіх осіб. Страхове відшкодування в повному обсязі було перераховано на рахунок підприємства.

СК «Українська страхова група» посідає шосту позицію за розміром виплачених страхових відшкодувань в І кварталі 2019 року (Insurance Top №2(66)2019 р.).

СК «Українська страхова група» – компанія зі 100% іноземним капіталом, працює на ринку класичного страхування України з 2000 року, входить до складу лідера страхового ринку Австрії, а також Центральної та Східної Європи – Vienna Insurance Group.