Vienna Insurance Group демонструє впевнене зростання в першій половині 2019 року

Група на правильному курсі для досягнення цілей

• Премії зросли майже на 6% до 5,4 млрд євро
  • 10,5% зростання прибутку (до сплати податків) до 257 млн євро
  • Комбінований коефіцієнт 96,4% наближується до рівня минулого року

Vienna Insurance Group продовжує перебувати в режимі зростання. «При значному зростанні за двома ключовими показниками: зростання премій, а також прибутку як до, так і після сплати податків, ми можемо повідомити про дуже позитивні результати роботи в першому півріччі. Незважаючи на зростання страхових виплат через погодні умови, комбінований коефіцієнт залишався стабільним в річному обчисленні. Ми продовжимо оптимізацію бізнес-моделі щодо виплат і витрат, щоб ми залишалися на шляху до досягнення нашого цільового показника в 95% у 2020 році. Ми абсолютно впевнені, що досягнемо поставлених цілей на 2019 рік. Група планує отримати премії в обсязі 9,9 млрд євро і прибуток до оподаткування в розмірі від 500 до 520 млн євро. Сприятлива економічне середовище в регіоні ЦСЄ доповнює наш оптимізм. В липні 2019 року Віденський Інститут Міжнародних Економічних Досліджень повідомив, що уповільнення темпів економічного зростання в Центральній, Східній і Південно-Східній Європі виявилося набагато меншим, ніж очікувалося. Прогнози для більшості країн були переглянуті в бік підвищення», – прокоментувала Елізабет Штадлер, генеральний директор Vienna Insurance Group, вельми задовільні результати в першій половині 2019 року.

З повним текстом прес-релізу можна ознайомитись за наступним посиланням:

Vienna Insurance Group – провідна страхова Група Австрії, а також Центральної та Східної Європи. Близько 50 компаній у 25 країнах світу створюють Групу з давніми традиціями, сильними брендами і тісними відносинами з клієнтами. VIG має майже 200-річний досвід роботи в страховому бізнесі. Нараховуючи більше 25000 співробітників, Vienna Insurance Group є безумовним лідером на ринках Австрії і країн Центральної та Східної Європи. Компанія займає відмінну позицію, для використання довгострокових можливостей зростання в регіоні. Це робить Vienna Insurance Group кращою рейтинговою компанією за провідним індексом ATX на Віденській фондовій біржі.